Beach Buggy Blitz

Google Play’de yer alana ücretsiz oyunlar arasında popüler olan Beach Buggy Blitz oyunun tanıtımı ile sizlerleyiz. En iyi geliştirici ünvanına sahip Vector Unit tarafından hazırlanan oyun Google Play’de editörün seçimi kategorisinde yerini alıyor.

Mobil oyun sektörünün gelişimi piyasaya çıkan güçlü donanıma sahip android cihazlarla devam ediyor. Need for Speed Most Wanted, The Amazing Spider-Man ve The Dark Knight Rises vb. güçlü donanım isteyen oyunların Google Play’de yerini alması mobil oyun sektörünün gelişimi açısından çok önemli. En iyi geliştirici ünvanına sahip olan Vector Unit’de Riptide GP, Shine Runner ve Beach Buggy Blitz oyunları ile kalitesini kanıtlamış bir geliştirici. Vector Unit’in Google Play’de yer alan tek ücretsiz oyunu olan Beach Buggy Blitz, grafikleri ve oynanış kolaylığı ile kullanıcılardan ilgi görüyor.

Oyuna giriş yaptığınızda belli bir süre beklerseniz oyunun geçtiği adayı tanıtan kısa bir gösterimle oyunun
grafikleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 Tropik bir adada geçen oyunda birden kendinizi buzulların arasında veya volkanik patlamaların yaşandığı bir yolda bulabilirsiniz.

Oyunda amacınız bir sonraki kontrol noktasına süreniz bitmeden ulaşabilmek. Her kontrol noktasında ek süre alarak oyunda daha uzun mesafe katetmeniz oyunda daha fazla puan elde etmenizi sağlayacaktır.

Oyunda bir sonraki kontrol noktasına ulaşmaya çalışırken yol üzerinde bulunan altınları toplayarak, farklı karakter açabilirsiniz. Topladığınız altınlarla farklı araçlar satın alabilir ve araçlarınızı geliştirebilirsiniz. Ayrıca altınlarınızı Boost(hızlandırıcı),Shield(kalkan), Coin Magnet(Altın mıknatısı), Coin Bubble( Altın Balonu) ve Checkpoint( Ek süre-kontrol noktası) geliştirmeleri için kullanabilirsiniz. Oyunda ilk olarak Checkpoint ve Coin Buuble özelliklerini geliştirmenizi öneriyoruz.

Oyun içerisinde yol üstünde yer alan hızlandırıcı, kalkan,altın mıknatısı ve altın balonlarının üzerinden geçerek ek özellik ve altın kazanabilirsiniz. Oyunun ana ekranında yer alan Gagdets alanından ise ek özellikleri yine altınlarınızı kullanarak alabilirsiniz. Almış olduğunuz bu özellikler sadece bir oyun için kullanılması ve özelliklerin en az 1000 altından başlıyor olması sebebiyle buradaki özellikleri ilk anda kullanmamız oyunda geliştirmelere daha önem vermeniz iyi olabilir.

Beach Buggy Blitz oyununu farlı kontrol seçenekleri ile oynayabilirsiniz. Oyunu gamepad bağlayarak oynamak istiyorsanız ayarlar seçeneğinden gamepad seçeneğini seçmeyi unutmayın. Ayarlar menüsünde çok fazla bir detayın bulunmadığı oyunda eğer kasmalar yaşıyorsanız graphics alanından oyunun çözünürlüğünü düşürebilirsiniz.

Her aynı alanda geçmesinden dolayı belli bir zamandan sonra sıkılabilirsiniz fakat tüm geliştirmeleri yapmak için altın toplamak ve süre ile yarışmak oyuna sizleri bağlayacaktır. Oyun içerisinde özellikle mağara içerisinde altın havuzu size güzel bir süpriz olacaktır.

İndirmek için tıklayın - Download




1 yorum:

  1. oyunu cok sevdim ucretli oyunlardan eksik bi yani yok. hatta bir cogundan artilari daha fazla.3d grafikler cok guzel.

    YanıtlaSil