GTA Vice City Tekrardan Google Play’ de

Rockstar Games, Grand Theft Auto: Vice City’ nin Android sürümü tekrardan Google Play’ de yerini aldı.

Rockstar Games , GTA Vice City’ nin 10.yıl şerefine 6 Aralık’ ta oyunun Android ve IOS sürümünü yayınlamıştı. Oyunun android sürümünde beklemedik hata ile karşılaşan şirket kısa süre sonra oyunu Google Play’ den kaldırdı ve yayınladığı duyuru ile oyunun haftaya çıkacağını paylaşmıştı. GTA Vice City hayranlarının merakla bekleyişi 12 Aralık’ ta sona erdi ve GTA Vice City Google Play’ de tekrardan 4.99 $’ dan satışa sunuldu.

Bugün yayınlanan GTA Vice City oyunu Rockstar Games’ in android platformuna sunduğu 3. oyun. Daha önce GTA III ve Max Payne’ nin android sürümleri Google Play üzerinden satışa sunulmuştu.


GTA Vice City android oyununda Tommy Vercetti’ nin hapisten sonraki hikayesi konu alınıyor.

GTA Vice City’ in Android sürümü, yüksek çözünürlüklü grafikler ve güncelleştirilmiş karakter modelleri ile çok daha iyi bir oyun keyfi sunmaya hazırlanıyor. Daha hassas hedefleme sistemi ve özelleştirilebilir kontroller GTA Vice City‘ nin mobil sürümünde gelecek yenilikler arasında.

GTA Vice City oyununu kaynak kısmında yer alan Google Play linkinden indirebilirsiniz

Oyun Android 2.3 işletim sistemi ve üzerindeki işletim sistemi barındıran cihazlar için uygun ve 1.1 sürümü ile indirilebilir durumda. GTA Vice City’ in Android Platformu için boyutu 1.4 GB.

Rockstargames’ e göre GTA Vice City aşağıdaki android tablet ve telefonlarda kullanılabilecek.

İndirmek için tıklayın - Download


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder