Android Need for Speed Most Wanted

Efsane oyun Need for Speed Most Wanted, Android ve IOS platformaları için yayınlandı.

EA Games tarafından ilk olarak 2005′ de piyasaya sürülen oyunun yeni versiyonu yakında PC,PS3 ve Xbox 360 platformları için raflardaki yerini alacak. EA Games efsane oyunun yeni versiyonun hazırlarken mobil cihaz kullanıcılarını da unutmadı ve Need for Speed Most Wanted’ ın mobil sürümünü hem Android hemde IOS platformları için hazırladı.



30 Ekim’ de Google Play’ de 6.99$ fiyat ile yerini alan Need for Speed Most Wanted, mobil cihazlarda araba yarışı oynayanlar için vazgeçilmez oyunların başını çekecektir. Benzer oyunlara nazaran fiyatının yüksek olması eleştirilse de kısa sürede  popüler oyunlar arasında yerini alacaktır.

NFS Most Wanted’ nın sokak yarışlarında peşinize takılan polis ekiplerinden kurtulmalı ve bitiş çizgisine en iyi skoru yaparak gitmelisiniz.

SRT Viper GTS, Porche 911 Carrera S, Hummer H1 Alpha ve birçok dünyaca ünlü arabanın  modellemeleri oyunda gayet başarılı bir şekilde yapılmış. Fakat aynı şeyi yarış sırasında trafikte olan diğer araçlar için söylemek zor.

35 farklı aracı Need For Speed Most Wanted’ ın mobil sürümünde kullanabilir ve modifiye edebilirsiniz. Araçların hepsini kullanmak için yarışlarda yüksek puanlar almalısınız.

Oyunda aracınızı hem cihazınızın dokunmatik ekranını kullanarak hemde ivmeölçer ve jiroskop özelliği ile cihazınızı sağa sola yatırarak kontrol edebilirsiniz.

Need for Speed’ in müzik ve ses efektlerindeki başarısı Android platformu için yayınlanan sürümünde de aynen devam ediyor.

Oyunda Origin hesabınızla giriş yaparak Most Wanted profili oluşturabilirsiniz. Böylece arkadaşlarınız ve dünyadaki tüm Most Wanted oyuncularıyla puansal bir yarışa girebilirsiniz.

Asphalt 7′ in araba yarışı alanında popülerliğini düşündüğünüzde NFS Most Wanted‘ ın büyük bir rakip olacağını söyleyebiliriz.

Oyununun boyutu 12 MB ve gereken Android işletim sistemi 2.3.3 ve üzeri.

İndirmek için tıklayın - Download



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder