Sony Xperia Z Ultra’nın Avrupa Fiyatı Belli Oldu

Sony’nin 6.44 inç ekran boyutu ve Snapdragon 800 işlemcisine sahip yeni phableti Xperia Z Ultra’nın Avrupa fiyatı belli oldu. İşte Dünya’nın en güçlü akıllı telefonu ve en ince tableti sloganıyla resmiyet kazanan Xperia Z Ultra’nın Avrupa fiyatı ve diğer detaylar.

Samsung’un dev ekranlı Galaxy Mega serisini tanıtmasından sonra gözler Eylül-Ekim ayı gibi tanıtması beklenen Galaxy Note III’e çevrildi. Samsung’un dev ekranlı bu telefonlarına karşı Sony cephesinden cevap gecikmedi ve Sony 6.44 inç ekran boyutuna sahip güçlü donanımı ile dikkat çeken yeni telefon-tablet melezi Xperia Z Ultra.
Sony’nin suya ve toza karşı dayanıklı yapıda
hazırladığı Xperia Z Ultra modeli teknik özellikleri
ile piyasadaki tüm amiral gemi modellerinden önde olurken fiyatıyla da bu telefonlardan önde olacak.

Sony Hollanda tarafından yapılan açıklamaya göre Xperia Z Ultra modeli Hollanda’ya 719 € yani 1800 Tl civarından satışa sunulacak. Ülkemizdeki vergi oranlarını göz önüne aldığımızda telefonun Türkiye’de 2200-2300 TL civarından giriş yapacağını söyleyebiliriz.

Sony Xperia Z Ultra, 6.44 inç Full HD Triluminos ekran, Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, Adreno 330 GPU, exmor RS sensörlü 8 megapiksel arka kamera, 2 megapiksel ön kamera, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza(64 GB’a kadar micro SD kart desteği), 3050 mAh batarya ve  Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder